Cornel Dinu, reacție tranșantă după ce Gică Hagi a refuzat să devină selecționer

Cornel Dinu antrenor naționala Gica Hagi Nationala Cum a reacționat Cornel Dinu când a auzit ce salariu are administratorul judiciar al lui Dinamo: ”Vine de patru, cinci ori pe lună”
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 17:11
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 17:22

FRF caută selecționer după ce Mirel Rădoi a părăsit echipa națională în urma campaniei de calificare la CM 2022.

Gică Hagi a precizat azi și printr-un comunicat de presă că a primit propunerea de la Răzvan Burleanu, președintele FRF, de a prelua echipa națională. Patronul și antrenorul Farului a refuzat însă și a explicat motivele. Fost selecționer al naționalei în prima parte a campaniei de calificare la CM 1994, Cornel Dinu susține că Hagi a greșit când a luat decizia. 

Cornel Dinu: "Naționala nu se refuză!"

"Echipa naţională nu se refuză. Şi în momentul în care, indiferent de situaţie, pentru echipa naţională sau de o echipă de care eşti legat, intri în foc indiferent de situaţie. Hagi s-a ofertat de câteva ori, toată lumea a mizat pe venirea lui la echipa naţională, sigur că postura nu era delor uşoară, chiar dacă era un proiect pe 4 ani. Am impresia că Hagi nu a vrut să rişte. Este mai mare linişte acum în Dobrogea.

Cu orice risc aş fi acceptat să vin la echipa naţională, să aduc bucurie, să fac tot ce depinde de mine să am conştiinţa curată că am făcut lucruri imense că jucător şi că ar trebui să le fac şi ca antrenor. Când ţi se oferă posibilitatea să faci ceva pentru ţara ta, fotbalistic sau oricum, şi viaţa dacă ţi-o dai este prea puţin. Şansele erau simple. Lumea tot îl respecta", a declarat Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!