Primul SMS dat de Sanmartean dupa ce s-a inteles cu Steaua! CE SURPRIZA! Cine l-a ajutat in transferul vietii

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 18:15

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Mitica a fost primul om caruia i-a multumit Sanmartean dupa ce a ajuns la Steaua. La cat l-a laudat Mitica, Sanmartean ar trebui sa-i dea si o parte din prima de instalare la Steaua: 200 de mii de Euro.

Sanmartean e Platini de Romania. Ar putea sa joace chiar si la Real, nu doar la Steaua - l-a tot laudat Mitica pe Sanmartean.

"Sanmartean, cel putin, mi-a dat un SMS si mi-a spus: multumesc, Nea Mitica, n-am cuvinte. Dar altii... eu i-am facut pretul lui Chiriches si nu mi-a dat un telefon"

Fostul stelist Panduru nu crede in Sanmartean si spune ca va avea soarta lui Cristea la Steaua.

"Si Cristea, si Sanmartean sunt fotbalisti in adevaratul sens al cuvantului, dar depinde cat de repede te adaptezi. La Steaua la echipele mari nu prea exista rabdare", spune Ana Maria Prodan.

"Sanmartean e unul dintre cei mai buni fotbalisti din campionatul nostru, totul e sa se ridice la pretentiile Stelei", a declarat si Andone.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies