Scolari i-a surprins pe brazilieni. Doua absente importante pentru Campionatul Mondial. Un fost Balon de Aur e ignorat de selectioner

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 17:39

	Scolari i-a surprins pe brazilieni. Doua absente importante pentru Campionatul Mondial. Un fost Balon de Aur e ignorat de selectioner

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Selectionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a anuntat stranierii pentru partida amicala contra Africii de Sud de pe 5 martie. Iar lista jucatorilor arata in mare masura care vor fi jucatorii pe care va conta la turneul final la care incearca sa aduca Braziliei al 6-lea titlu mondial!

Pe lista se afla jucatori importanti, Chelsea avand cele mai multe nume. Din lista absenteaza insa doi jucatori - Kaka de la AC Milan si Phillipe Coutinho de la Liverpool.

Fostul Balon de Aur din 2007 a avut evolutii mult mai bune o data cu revenirea de la Real Madrid, el avand 6 goluri si 3 pase decisive in acest sezon, fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei. De partea cealalta, Coutinho impresioneaza in Premier Legue, unde este unul dintre cei mai buni pasatori - are deja 4 assisturi si este alaturi de Suarez si Sturridge unul dintre motivele pentru care echipa lui Brendan Rodgers se afla pe loc de Champions League in acest sezon.

Iata lista stranierilor convocati pentru amicalul din martie:

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies