Dorinel Munteanu s-a ținut de cuvânt: "N-am arătat niciun pic de respect și teamă față de FCSB! Sunt convins că îmi ating obiectivul"

Dorinel Munteanu FCSB Otelul Galati Superliga Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 23:36
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 23:33
Oțelul Galați a învins FCSB, pe Arena Națională, scor 2-0, în runda #18 din Liga 1.
Oțelul a deschis scorul în minutul 7, când Samuel Teles a profitat de o pasă neinspirată a lui Mihai Lixandru, l-a deposedat pe Ovidiu Popescu și l-a învins pe Ștefan Târnovanu cu un șut din 10 metri. Trupa lui Dorinel Munteanu a majorat avantajul în minutul 64, când Juri Cisotti a finalizat un contraatac.

Dorinel Munteanu s-a ținut de cuvânt și a învins FCSB

Dorinel Munteanu, care transmitea ferm înainte de meci că Oțelul poate învinge FCSB, și-a lăudat jucătorii pentru prestația de pe Arena Națională, a reiterat că obiectivul este intrarea în play-off și a recunoscut că a simțit-o relaxată pe vicecampioană.

"Mă bucur foarte mult pentru randamentul echipei, pentru ce au înțeles ei din eșecul cu Craiova. A fost o săptămână încărcată pentru noi. Azi am avut în față liderul. Jucătorii noștri au răspuns extraordinar, n-am dat nicio șansă adversarului, iar victoria nu se pune sub semnul întrebării.

Eu m-am bazat pe echipă. Muncim în fiecare zi. Jucătorii sunt conectați la antrenamente. Eu trebuie să-i ajut financiar, să achit primele și salariile. Asta va fi o problemă. Sunt întârzieri ca la fiecare echipă. O voi face săptămâna asta. Băieții merită prima și ce au de primit.

Nu pot să spun strategia. Discursurile și ce s-a întâmplat înainte de joc rămân la mine. Știam că avem adversari valoroși în față, dar jucătorii mei nu au arătat niciun pic de respect și teamă față de FCSB. Au jucat așa cum le-am zis, au avut încredere. Eu consider că echipa noastră e cea mai bine pregătită din punct de vedere fizic.

Din fericire, mai sunt multe meciuri până la final. Eu sunt convins că îmi ating obiectivul, chiar dacă unii m-au făcut nebun. Joi jucăm în Cupa României și vrem să mergem mai departe. Au fost două obiective importante și suntem în grafic. Îmi pare rău că am pierdut cu Craiova, dar am compensat cu victoria de azi.

Sunt lucruri, detalii pe care le spun în cabină băieților pentru a-i motiva. Incontestabil lotul FCSB este foarte valoros. Problema a fost relaxarea lor. Ei credeau că dacă ar fi câștigat aveau 8 puncte avans, un avans mare față de locul 2. Cred că au fost puțin relaxați, dar din punct de vedere au cel mai puternic lot", a spus Dorinel Munteanu.

În urma acestui rezultat, Oțelul Galați a urcat pe locul 9, cu 23 de puncte, la doar trei lungimi în spatele ultimei poziții care asigură calificarea în play-off. De partea cealaltă, FCSB rămâne pe prima poziție, cu 37 de puncte, la cinci în fața lui CFR Cluj și a celor de la Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!