Dorinel Munteanu: "CFR nu a fost cu nimic mai presus decat noi"

Autor: Sport.ro
Duminica 04 Noiembrie 2007, 16:37
"NU STIU CINE POATE SA TINA APROAPE DE CFR CLUJ"

Antrenorul-jucator al lui FC Vaslui, Dorinel Munteanu, era foarte dezamagit la finalul meciului cu CFR. Clujenii au batut la Vaslui cu 2-0, in stil de mare echipa, iar "Munti" a dat vina pe ghinion pentru infrangere.

"Fotbalul nu este drept si nici azi n-a fost drept pentru ca am primit doua goluri contrar cursului jocului. Dar asta este fotbalul, vom merge mai departe. CFR a dovedit ca punctele pe care le au sunt adunate pe merit, dar campionatul nu s-a terminat. Nu stiu cine poate sa tina trena, poate daca am fi castigat puteam sa tinem si noi aproape dar asa ne-am indepartat", a declarat Dorinel.

"Regret foarte mult pentru ca sansa a fost pentru echipa de pe primul loc. Eu cred ca astazi Vasluiul a avut ghinion, iar CFR nu a fost cu nimic mai presus de noi. Desi am dominat intreg jocul, CFR Cluj a reusit sa castige", a  mai spus Munteanu.

Dorinel a comentat si incidentele create de huliganii vasluieni la hotelul la care au fost cazati clujenii. Antrenorul lui FC Vaslui a precizat ca ii intelege nemultumrea lui Ioan Andone.

"Imi pare rau ce s-a intamplat. Nu a fost cu nicio intentie si eu daca eram in locul lui Ando eram la fel de deranjat. Din pacate se pune baza pe lucrurile marunte si daca noi am fi castigat se punea pe seama acestui eveniment", a explicat "Munti".

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT