Domnul Vasi de la Dinamo! Negoita i-a cedat actiunile unui barbat misterios, al carui nume a aparut in stingerea datoriei catre Badea

Autor: Sport.ro
Marti 29 Mai 2018, 09:17

	Domnul Vasi de la Dinamo! Negoita i-a cedat actiunile unui barbat misterios, al carui nume a aparut in stingerea datoriei catre Badea

Ionut Negoita a cedat pachetul majoritar de actiuni al lui Dinamo. Noul actionar majoritar, cu 93% din actiuni, este un barbat misterios.

La Dinamo n-au mai ajuns nici seicii lui Thiess, nici grecul milionar care a mai investit in fotbalul elen. Clubul a ajuns acum pe numele lui George Draghia, un barbat misterios, patron al firmei Lotus Perfect Products.

Gazeta Sporturilor scrie ca Ionut Negoita i-a cedat 93% din actiunile clubului lui Draghia, al carui nume a aparut si in afacerea prin care Negoita a stins datoria de 2 milioane de euro catre fostul proprietar, Nicolae Badea.

In ciuda acestui artificiu, Negoita va ramane, insa, cel care va conduce clubul.

Aparent, cedarea pachetului de actiuni are legatura cu posibilitatea unei executari silite a lui Ionut Negoita. Cum Dinamo putea fi singura proprietate a sa care putea fi executata silit, el a cedat-o catre George Draghia.

Sursa citata mai scrie ca George Draghia are un salon de coafura intr-unul dintre hotelurile fratilor Negoita.

Draghia are 29 de ani si este din Turnu Magurele, Teleorman.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies