Doar așa mai poate fi oprită CFR Cluj din cursa către titlu! Scenariu expus de Ionuț Lupescu

Ionut Lupescu CFR Cluj FCSB Superliga Ionuț Lupescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:55
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:59

CFR Cluj conduce autoritar în clasamentul Ligii 1 și se îndreaptă către cel de-al cincilea titlu consecutiv.

Campioana en titre a încheiat anul pe prima poziție, cu zece puncte peste FCSB, ocupanta locului doi, și la 20 de puncte de FC Voluntari, echipa de pe trei.

Ionuț Lupescu este convins că CFR Cluj nu mai poate rata titlul în acest sezon și susține că singurii care îi pot încurca în drumul spre al cincilea trofeu consecutiv în Liga 1 sunt doar ei.

„CFR Cluj, din ce am citit, au probleme financiare. Dacă și ei au probleme, oare cum sunt celelalte cluburi... Singurii care îi pot pune piedică sunt tot ei, doar ei pot să-și facă probleme. Dar eu cred că Dan Petrescu are destulă experiență în fotbalul românesc ca să câștige din nou un titlu”, a declarat Lupescu.

Gigi Becali, realist despre șansele FCSB-ului la titlu

Gigi Becali este de părere că formația din Cluj are șanse mici să piardă campionatul, explicând că diferența de puncte este greu de acoperit, chiar și după înjumătățirea punctelor.

„Sperăm să mai recuperăm, dacă rămânem așa, sperăm că mai avem o mică șansă. Dacă nu recuperăm, adio titlu.

Câștigă toate meciurile, fac ce fac și câștigă. Te presează, ei nu fac joc spectaculos, dar joacă fotbal cu care își năucește adversarul. Noi jucăm mai spectacol, dar ei joacă pe forță”, a declarat Gigi Becali la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!