Marius Sumudica .yeni maltyaspor Twitter Campionate externe

Șumi is now online! A strâns 450.000 de vizualizări pe YouTube-ul CFR-ului, iar acum face show pe Twitter

Marius Șumudică și-a deschis, recent, un cont de Twitter pentru a fi mai aproape de fanii fotbalului din Turcia și din Europa, după cum a spus chiar el.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 11:45
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 11:53

Într-un timp foarte scurt, antrenorul român a strâns peste 1.500 de urmăritori pe Twitter. Este binecunoscut faptul că Șumudică are ”priză” la public, fiind celebru pentru aparițiile spectaculoase și declarațiile sale spumoase.

Șumudică, spectacol pe Twitter și YouTube

Acest lucru este demonstrat și pe pagina de YouTube a celor de la CFR Cluj. Chiar dacă a stat doar trei luni la campioana României, Șumudică a strâns aproximativ 450.000 de vizualizări la videoclipurile postate de ardeleni cu interviurile și conferințele de presă.

  • Marius Șumudică

Cel mai vizualizat videoclip are nu mai puțin de 65.000 de vizualizări și reprezintă un record pe pagina de YouTube a campioanei (conferința de presă de după meciul cu Borac Banja Luka, scor 2-1).

Șumudică se bucură de același succes și în Turcia. La primul videoclip postat pe Twitter a strâns 26.400 de vizualizări și 410 aprecieri. În următoarea etapă, Malatyaspor va avea un examen dificil, pe terenul celor de la Fenerbahce. Partida este programată pe 26 decembrie.

Yeni Malatyaspor, echipa lui Șumudică, este penultima în Turcia, cu 15 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!