Dinamo Gigi Multescu Superliga DISCURS GENIAL despre starea de alerta de la Dinamo! Multescu: "Spaniolii mi-au zis ca aduc jucatori pe filosofia spaniola. Le-am dat o lista de nume, sa-i aleaga ei pe cei cu filosofie spaniola!" :))

DISCURS GENIAL despre starea de alerta de la Dinamo! Multescu: "Spaniolii mi-au zis ca aduc jucatori pe filosofia spaniola. Le-am dat o lista de nume, sa-i aleaga ei pe cei cu filosofie spaniola!" :))

Multescu e in criza de efectiv cu cateva zile inainte de startul noului sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 August 2020, 19:56
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2020, 19:56

Dinamo cauta jucatori. Pana acum, a reusit sa-l aduca doar pe Vlad Achim, plecat de la Viitorul.

Multescu le-a dat noilor sai sefi o lista cu nume, insa fotbalistii au fost respinsi: "Mi s-a spus ca vin jucatori pe filosofia spaniola".

"Pana acum a venit doar Vlad Achim, e facut transferul. Mi s-a spus ca vor veni jucatori pe stilul si pe filosofia spaniole. Asteptam. Nu mi s-a spus de nimeni. Am prezentat o lista cu ce jucatori doresc, sa aleaga ei care au filosofie spaniola. Mi s-a spus ca unii dintre ei nu sunt pe filosofia si pe sistemul lor, asteptam sa aduca ei. Noi ne-am uitat la bugetul pe care il aveam. Nu jucatori de top, dar de prima linie. Ne mai trebuie foarte multi jucatori, minimum 5 titulari. Restul ii acoperim din lotul nostru", a spus Multescu la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!