Liga 1

Dinamovistul care este de acord cu strategia lui Gigi Becali

Gigi Becali este aspru criticat de lumea fotbalului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 08:40
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 08:35

După ce a anunțat despărțirea de Constantin Budescu, patronul FCSB a atras nenumărate critici la adresa sa.

Totuși nu toată lumea crede că Becali a greșit. Florin Prunea susține că Becali are o tactică prin care urmărește dezvoltarea viitorului clubului.

  • Gigi Becali

Singura persoană care este de acord cu strategia lui Becali

Gigi are dreptate, se gândește la viitor, o să culeagă roadele. Prin ceea ce se întâmplă la FCSB, vedem clar o scădere a cheltuielilor. Sunt jucători români, tineri, cu bani mai puțini. 

Se vede, se simte, renunță la jucătorii care nu l-au ajutat. Budescu n-a mai avut aceeași plăcere la FCSB, nu este o pierdere. Nu avea unde să joace, ritmul de joc nu se pliază pe stilul lui”, a spus Florin Prunea pentru prosport.ro.

În afară de Budescu, s-a scris că Becali vrea să scape și de Paulo Vinicius. Patronul FCSB-ului spune că nu are de gând să renunțe la veteranul fundaș brazilian.

De unde a apărut asta cu plecarea lui Vinicius? A vorbit Mustață? Nu știe el ce e la FCSB! Nu e nicio problemă cu Vinicius, cei de la echipă știu dacă i-au dat mai multe zile libere, el plecând acasă în Brazilia.

Ce știu eu că are contract cu FCSB până la vară. Știi cum e întrebarea asta despre plecarea lui Vinicius acum de la FCSB? Ca și cum te-aș întreba dacă ai mâncat azi. Așa e și Vinicius la FCSB, până i se termină contractul”, a declarat Gigi Becali.

Modifică setările cookies