Operatiunea OCCUPY England! Dupa Chiriches, inca doi internationali pot ajunge in Anglia: "Sunt sanse mari sa se realizeze transferurile!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 17:19

	Operatiunea OCCUPY England! Dupa Chiriches, inca doi internationali pot ajunge in Anglia: "Sunt sanse mari sa se realizeze transferurile!"

►Se intorc VANtasticii! Ajax - Roda, vineri 21:00, live si exclusiv Voyo.ro si in premiera la Sport.ro, sambata 12:00!

UPDATE! Agentul Florin Manea a vorbit la Sport.ro despre mutarile lui Daniel Niculae si Torje in Anglia.

"Am vorbit in Anglia pentru Daniel Niculae, mi-au trimis invitatie sa mergem la echipa. Nu pot sa spun pana nu se face. Vom vedea ce decizie vom lua, ne gandim si vom pleca acolo in urmatoarele zile. Pentru Torje astept un raspuns concret. E pe lista mai multor echipe, m-am inteles cu agentul sau si mi-a dat unda verde sa vorbesc pentru el in Anglia. West Brom e una din ele, dar mai sunt inca doua din Premier League. Pentru Daniel e o oferta din Premier League si una din championship. Sunt sanse destul de mari sa se realizeze. La Torje va fi imprumut cu optiune de cumparare. Pentru el, Anglia va fi un pas inainte si va deschide un market foarte bun. Antrenorii englezi nu prea cunosc jucatorii din Europa, cu exceptia antrenorilor mari, restul stiu mai putin despre fotbalul european. Surprinzator, dar adevarat", a
spus Manea la Sport.ro.

Romania are mari sanse sa aiba 4 fotbalisti in prima liga engleza, Chiriches fiind la doar o semnatura distanta de un contract la care in urma cu doi ani nu putea decat sa viseze.

Fundasul stelist a primit o oferta scrisa din partea lui Tottenham si va semna in curand cu gruparea de pe White Hart lane, devenind astfel cel de-al patrulea fotbalist roman din Premier League, dupa Gabi Tamas, Razvan Rat si Costel Pantilimon.

Interesant este, insa, si faptul ca celor patru fotbalisti li s-ar putea adauga si Daniel Niculae sau Gabi Torje, dupa cum spune impresarul Florin Manea.

Potrivit acestuia, mai multe echipe din prima liga engleza se intereseaza de serviciile jucatorilor, cele mai mari sanse la un transfer parand in acest moment sa le aiba Daniel Niculae.

Florin Manea a declarat in urma cu doua zile ca a primit acceptul de a negocia cu mai multe echipe din insula, interesate de fotbalistii romani.

Daca Daniel Niculae ar putea ajunge la Crystal Palace, echipa interesata de achizitionarea unui varf de atac, Torje nu duce nici el lipsa de oferte, West Bromwich si West Ham fiind interesate de ele.

De asemenea, Marica ar putea intregi lista romanilor din Premier League, acesta avand, printre altele, si o oferta de la West Ham.

Romania a mai avut 3 fotbalisti in Premier League, in acelasi timp, in sezonul 1994/1995, atunci cand Ilie Dumitrescu, Gica Popescu si Dan Petrescu evoluau la Tottenham, respectiv Sheffield Wenesday.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT