Liga 1

UTA Arad, egal cu Dinamo obținut în ultimele secunde. Dubla lui Miculescu strică sărbătoarea din Ștefan cel Mare 

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Dinamo și UTA Arad pe www.sport.ro și Facebook.com/Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 18:19
Data actualizarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 18:33

Revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a celor de la Dinamo a fost la un pas să fie una câștigătoare, însă bucuria celor din Ștefan cel Mare a fost stricată de dubla realizată de David Miculescu, cel care a egalat în ultimele secunde ale partidei. 

Final de meci! 

  • Jucătorii lui Dinamo

Minutul 95 - GOOOOL UTA Arad! Miculescu reușește dubla după o greșeală majoră în apărarea dinamovistă. 

Minutul 76 - Ratare uriașă pentru Dinamo! Moldoveanu și Sorescu au scăpat singuri pe contraatac, Moldoveanu a ratat cu poarta goală, Sorescu a recuperat mingea și a șutat din cădere peste poartă.

Minutul 64 - GOOOOL UTA Arad! Oaspeții reduc diferența după golul marcat de Miculescu. Vorobjovas trimite cu capul, portarul dinamoviștilor respinge la limită, iar Miculescu preia de lângă bară și șutează în poartă.

Minutul 57 - Ocazie mare pentru UTA Arad! Evgeni Shlyakov preia cu capul, dar mingea este respinsă în extremis de portarul dinamoviștilor.

Minutul 55 - Penalty pentru Dinamo! Sorescu este faultat în careu de către Shlyakov și primește lovitură de pe care o și transformă! 

A început repriza a doua! 

Minutul 46 - Idriz Batha este eliminat după un fault asupra lui Gabriel Torje pe care îl lovește cu cotul în gât.

Minutul 44 - Deian Sorescu pasează lui Ivanovski, iar acestea preia puțin peste poartă.

Minutul 26 - Ocazie mare pentru oaspeți! Antal șutează din careul mic, dar mingea se oprește în transversală. 

Minutul 22 - Ocazie importantă pentru Dinamo! Deian Sorescu primește o pasă la marginea careului mic, șutează, dar mingea trece puțin pe lângă poartă. 

Minutul 7 - GOOOL Dinamo! Echipa antrenată de Mircea Rednic înscrie prin Gabriel Torje. Atacantul primește o pasă în careu de la Itu și înscrie spectaculos cu un șut din marginea careului mic.

A început partida!

Știrea inițială

Dinamo - UTA Arad, ora 16:30. Echipele de start:

  • Dinamo: Iliev - Radu, Popa, Grigore, Filip - Sorescu, Răuță, Itu - Torje, Ivanovski, Bani

  • Rezerve: Eșanu, Crețu, Pinto, Dudea, Amzar, Borcea, Neicuțescu, Moldoveanu, Țîră

 

  • UTA Arad: Iacob - Shliakov, Erico, Benga, Baravykas - Isac, Batha - Roger, Antal, Ubbink - Hora
  • Rezerve: Balauru, Bustea, Ilie, Medimorec, Vorobjovas, Passaglia, Miculescu, Dangubic, Mercioiu

Mircea Rednic începe mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo. ”Puriul” are 157 de meciuri pe banca ”roș-albilor”, iar bilanțul este unul pozitiv. 

Antrenorul care a adus ultimul titlu în ”Ștefan cel Mare”, în 2007, a câștigat 86 de meciuri din totalul de 157, adică un procentaj de 54,78%. 46 de meciuri s-au încheiat la egalitate, adică 29,3% iar înfrângerile sunt în număr de 25, mai exact 15,92%.

Rednic începe treaba la Dinamo. Debut cu UTA, în ”Ștefan cel Mare”

Rednic o preia pe Dinamo de pe penultima poziție. ”Câinii” au doar șase puncte după zece etape și au cea mai slabă defensivă din campionat (24 de goluri primite).

De partea cealaltă, UTA Arad stă mult mai bine în clasament. Este pe locul opt, cu 16 puncte, iar cu o victorie în ”Ștefan cel Mare” poate urca pe loc de play-off.

"E un contract pe un an cu obțiune de prelungire. Primul obiectiv este salvarea de la retrogradare, apoi accederea în playoff. Este un moment greu, dar sigur vom trece și peste asta. Vreau să ajut pe Dinamo să treacă peste această perioadă”, a spus Rednic.

"Suntem în faţa unui meci foarte dificil, mergem la Dinamo, o echipă aflată într-un moment foarte greu, după o succesiune de eşecuri neaşteptate. Pentru noi este mai important să ne uităm la ce avem noi de făcut, pentru că nici noi nu suntem într-un moment foarte bun.

Nici noi nu am mai simţit gustul victoriei. Ei vor fi câini şi la propriu şi la figurat în dorinţa de a-şi apropria prima victorie după mult timp şi noi trebuie să răspundem cu aceeaşi măsură", a spus și antrenorul UTA-ei Arad, Laszlo Balint.

Cum ar putea arăta Dinamo la debutul lui Rednic: Iliev - Crețu, Pinto, Grigore, Filip - Sorescu, Itu, Torje - Moldoveanu, Ivanovski - Matei

Echipa probabilă a UTA-ei: Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas - Passaglia, Batha - Ubbink, Miculescu, Roger - Hora

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies