Dinamo Dusan Uhrin Mario Nicolae Liga 1

Dinamo se poate desparti de Mario Nicolae si Dusan Uhrin: "Nu cred ca a fost un castig pentru Dinamo"

Dinamo ar putea ramane fara Mario Nicolae si Dusan Uhrin.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 01 Iulie 2021, 15:39
Data actualizarii: Joi 01 Iulie 2021, 17:10

Fanatik anunta ca cei doi ar putea pleca de la club.

Contractul dintre Dinamo si Mario Nicolae a expirat, iar, conform lui Constantin Eftimescu, actualul presedinte al consiliului de administratie, managerul nu si-a anuntat intentia de a ramane la echipa. "Nu, nu si-a exprimat dorinta sa continue deocamdata. Nici nu am vorbit cu el despre acest lucru. Nu am incercat sa il conving. De ce? E dorinta dansului. Poate nu mai doreste. Vedem", a comentat Eftimescu.

De asemenea, sursa citata sustine ca si Dusan Uhrin ar putea parasi Dinamo. Situatia financiara a clubului poate duce la despartirea de antrenorul ceh.

Florin Prunea vrea plecarea lui Mario Nicolae din Stefan cel Mare: "Nu cred ca a fost un castig pentru clubul Dinamo! Din contra, mare parte dintre jucatori au venit degeaba si au cheltuit banii cu ei. 

Aici e de discutat. S-au dat atatia bani la baiatul ala, la Akpala, sa nu se fi intors si prin alte parti. Si la spanioli a functionat aceeasi reteta! Salarii mari care se intorceau din ce am inteles inapoi in buzunarele lui Cortacero. Se vede cu ochiul liber. Toata lumea stie! Si a mai fost o smecherie cand li s-a dat drumul lui Borja Valle si Isma Lopez si nu li s-au facut actele corect. 

Ei au luat doua salarii in intelegere cu DDB-ul. Cum e posibil ca apoi sa mearga la FIFA si sa ia 400 si ceva de mii de euro? Asta inseamna ca actele au fost facute prost, adica nu s-a trecut la sfarsit 'contractul nu mai este valabil'. Asta este grav. Cine a facut actele acolo trebuie sa raspunda".

Modifică setările cookies