Liga 1

Dinamo - Rapid, neinteresant pentru Gigi Becali: ”Ce treabă am?”

Cândva interesat direct de rezultatele rivalelor din București, Dinamo și Rapid, Gigi Becali spune că nu se va uita la derby-ul de sâmbătă, din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:37
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:41

Pentru patronul celor de la FCSB sunt mai importante rezultatele echipelor cu care se luptă direct pentru titlu în Liga 1. CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt singurele echipe pe care acesta le urmărește.

Dinamo - Rapid, neinteresant pentru Gigi Becali

„Ce să văd, ce mă interesează pe mine de Dinamo și de Rapid? Mă știți că am avut dușmănii? M-a interesat pentru că suporterii spuneau că îi interesează mai mult să batem Rapid și Dinamo decât să luăm campionatul. Dar acum? Dacă erau cu noi la concurență pentru campionat, da. 

La Craiova lui Rotaru și la CFR, doar la astea două mă uit, alte ambiții nu am. Dar dacă dau un gol, nu mă mai uit nici la ele, că știu că sunt gata meciurile. Cât e egal, mă uit. Doar la astea mă uit, la alții nu. 

Nu am răutăți să piardă Dinamo, să piardă Rapid... Ce câștig eu, ce treabă am? Mă interesează pe mine? Nu sunt suporter înfocat, doar am o afacere care vreau să-mi meargă bine”, a spus Gigi Becali, pentru GSP.ro.

Dinamo și Rapid se întâlnesc în derby-ul etapei din prima divizie. Giuleștenii caută a doua victorie consecutivă, după ce au trecut și de CFR etapa precedentă, în timp ce Dinamo speră să iasă din criză cu o victorie în fața Rapidului.

Modifică setările cookies