Dinamo nu renunta la Cupa Romaniei! Care este planul suporterilor pentru a-si face dreptate in cazul "Vlad"!

Dinamo nu renunta la Cupa Romaniei! Care este planul suporterilor pentru a-si face dreptate in cazul "Vlad"!

Dinamovistii nu sunt dispusi sa renunte la cazul "Vlad". 

Suporterii "cainilor rosii" ii indeamna pe oficialii clubului sa mearga mai departe si sa faca un apel la TAS. Chiar daca nu vor putea juca in finala Cupei Romaniei, dinamovistii isi doresc un rezultat de palmares contra lui FCSB si vor sa ceara daune Federatiei Romane de Fotbal. 

Fanii lui Dinamo vor cotiza cu banii necesari pentru a merge la Lausanne, iar suma nu este deloc mica. Potrivit GSP, pretul pentru judecarea cazului la TAS este cuprins intre 20.000 si 45.000 de euro. 

"Taxele se achita in franci elvetieni si se diferentiaza daca partea care solicita judecata va dori ca unul sau trei arbitri TAS sa se ocupe de speta. Apoi, se calculeaza taxele, care nu sunt fixe. La un arbitru este aproximativ 20.000 de euro. La trei, costurile sunt de aproximativ 45.000.

Sunt si cazuri complicate, unde arbitrii se asteapta sa lucreze mult. La TAS se ajunge daca pierzi la comisiile nationale. Partea care depune cererea de recurs la TAS plateste taxele", a declarat un avocat roman pentru Gazeta Sporturilor. 

Suporterii care detin 20% din actiunile clubului din Stefan cel Mare au adunat pana in prezent peste 615.000 de euro, cea mai mare parte din suma fiind trimisa catre echipa. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies