Dinamo nu plateste NIMIC pentru super amicalul cu Barca! Reghe a refuzat: "Vrem sa jucam impotriva lui Messi in Liga, nu amical"

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Iunie 2012, 21:35

Steaua le-a spus pas lui Messi, Xavi sau iniesta! A refuzat amicalul la care toata lumea viseaza - cu Barcelona, ca sa joace cu starurile lui Medias - Bawab, Bus sau Bud in campionat.

Dinamo e aproape sa dea lovitura verii si sa joace amicalul de milioane cu Barca!

Messi n-a mai ajuns cu Argentina la Bucuresti anul trecut pe 10 august. La fix un an si o zi poate sosi impreuna cu starurile Barcelonei pe national arena.  
   
De 10 ani asteapta Borcea sa simta atmosfera de Champions Leage. Steaua a refuzat superamicalul. Pe 9 august joaca in Europa, iar apoi in campionat cu Medias.

"Si MM, si eu, si Reghe si am zis nu pentru ca afecteaza campionatul si Europa League", a spus Gigi Becalila Sport.ro.

"Nu sunt asa innebunit dupa asemenea meciuri, mi-ar placea sa jucam cu Barcelona in Champions League!", a explicat Reghecampf.
  
Dinamo trebuie sa se roage de Rapid sa amane derby-ul din campionat, ca sa poata juca impotriva Barcelonei.

Popescu s-a oferit sa-i organizeze Stelei superamicalul cu Barcelona. 1,5 milioane e pretul cu care Messi si Xavi pot fi adusi la Bucuresti.  

"Nu trebuie sa si-o permita cluburile romanesti pentru ca nu ei platesc, cei care organizeaza un astfel de eveniment sunt cei care platesc'', ii linisteste Gica Popescu pe dinamovisti.

Dinamo a mai jucat un amical de lux in 2002. Cu Real. Becali e sigur ca la Dinamo - Barca National Arena nu va fi plin.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies