FABULOS! Steaua a refuzat sa joace cu Barcelona! De ce a INTERZIS Becali un meci GENIAL contra lui Messi, Xavi si Iniesta

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Iunie 2012, 17:31

	FABULOS! Steaua a refuzat sa joace cu Barcelona! De ce a INTERZIS Becali un meci GENIAL contra lui Messi, Xavi si Iniesta

Stelei i-a fost propus un amical de senzatie cu Barcelona, dar Becali, MM si Reghecampf au spus 'NU' celui mai tare meci jucat in acest secol in Romania!

Becali spune ca s-a consultat cu oamenii de la echipa si a luat decizia de a nu juca impotriva Bacelonei. Lua prea putini bani, iar programul echipei ar fi fost afectat.

"Nici Dinamo nu va juca, nu se poate, asa cred eu. Barcelona cere 1,5 milioane sa vina la Bucuresti. Luam si noi 200.000 de euro si jucam si cu Barcelona. Nu castigam foarte mult, cel care organizeaza jocul castiga meciul. Depinde de reteta financiara pe care o folosim. Ne-am consultat toti, cu MM si cu Reghecampf, afecteaza campionatul si calificarea in Europa League.

Credeti ca Barcelona sta dupa cineva pentru 1.5 milioane? Au zis ca atunci au data libera si joaca si ei un amical. Nu se putea juca nici in iulie! Pica intr-o zi in care jucam pentru intrarea in Europa League. In situatii de genul asta, Reghecampf hotaraste.

Eu pot sa iau orice decizie, dar nu trec peste el daca-si face program, daca are un plan. Daca luam un milion, jucam, ce daca erau jucatorii obositi? Daca juca Steaua, se umplea national arena. Asa, n-o sa se umple", a spus Becali la Sport.ro.

Ce se schimbă după 16 august în România. Starea de alertă se prelungește, ce restricții sunt în vigoare
BRAT