Alexandru Bourceanu Dinamo Marius Stan Otelul Galati Superliga

Dinamo il vrea pe Bourceanu? Stan: "Sa dea 1 milion de euro!"

Alexandru Bourceanu este dorit de Dinamo si Poli Timisoara, insa cei de la Otelul Galati nu se grabesc sa il vanda. Acestia asteapta o oferta-record, altfel jucatorul ramane la Galati.

Marius Stan: Timisoara a oferit 700.000 de euro pentru Bourceanu!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2009, 10:34
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2009, 14:52

Sefii de la Galati nu se granesc sa il dea pe Bourceanu pentru care a o clauza speciala in contractul de cumparare de la Dunarea. "Exista o clauza in contractul lui, in care se stipuleaza ca devine 100% jucatorul nostru pentru 60.000 de euro, daca nu se transfera in urmatorii doi ani. Deci, nu suntem dispusi sa-l vindem pe orice suma si ne va conveni daca va continua aici", a declarat presedintele galatenilor, Marius Stan, in Cancan.

DINAMO, INVITATA LA LICITATIE!
Marius Stan l-ar ceda totusi pe Bourceanu, insa Dinamo sau Timisoara trebuie sa vina cu o oferta mai consistenta. Stan asteapta milionul. "In acest moment exista o oferta concreta din partea clubului FC Timisoara pentru Alexandru Bourceanu.

Oferta este de 700.000 de euro plus TVA si urmeaza sa o discutam impreuna cu cei de la clubul FCM Dunarea Galati cu care il detinem in coproprietate pe Bourceanu. Sincer, pe noi aceasta oferta nu ne multumeste si nu tinem neaparat sa-l vindem acum pe Bourceanu.

Cei de la Dinamo n-au facut pana acum nicio oferta si nici nu cred ca mai e cazul de acum inainte", a spus Stan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies