DINAMO - HERMANNSTADT 2-0 | Reactia lui Nistor dupa victorie: "Adevarata fata a lui Dinamo o veti vedea din vara!" Ce a spus despre convocarea la nationala

DINAMO - HERMANNSTADT 2-0 | Reactia lui Nistor dupa victorie: "Adevarata fata a lui Dinamo o veti vedea din vara!" Ce a spus despre convocarea la nationala

Dinamo a marcat de 2 ori in 3 minute si a urcat pe primul loc in playout.

Capitanul celor de la Dinamo, Dan Nistor, a revenit de la nationala si a jucat din primul minut cu Hermannstadt. Nistor a pus victoria pe seama tacticii lui Mircea Rednic, insa a atras atentia la evolutia din repriza secunda, cand Dinamo a fost dominata de Hermannstadt.

"Am facut exact ce ne-a spus nea Mister, sa batem foarte bine fazele fixe si asta am facut. Probabil ne-am si relaxat in repriza a doua, putea sa ne coste asta. E o reconstructie, cu siguranta vor mai pleca jucatori si altii vor veni. Noua fata a lui Dinamo o veti vedea de la vara. Sita cerne, e normal asta, la Dinamo se doreste performanta. Locul lui Dinamo nu este aici.

Ma bucur ca am fost la nationala, toti cei care merg vor sa joace dar nu pot sa joace toti cei 23. S-a spus ca ar avea Contra o problema cu mine, dar iata ca m-a convocat. Pacat ca am pierdut acel meci cu Suedia, nu stiu de unde au aparut apoi acele critici dupa meci, este vorba de echipa nationala si ar trebui sa fie sprijinita neconditionat" a spus Dan Nistor la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies