Liga 1

Dinamo, două soluții pentru postul de director sportiv! ”Câinii” au primit deja primul refuz

Dinamo l-a numit pe Mircea Rednic în funcția de antrenor al echipei, iar acum caută și un director sportiv, care să vină alături de ”Puriu”.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 23:42
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 23:46

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, prima opțiune a conducerii dinamoviste a fost Marius Niculae, fostul golgheter al lui Dinamo, cu care au existat două întâlniri. Doar că fostul atacant a refuzat propunerea de a reveni la clubul său de suflet.

Dinamo, refuzată de Marius Niculae

Pe listă mai este și Ionel Dănciulescu, cel care a mai ocupat funcția de team manager, și cu care Mircea Rednic a lucrat. Situația lui ”Danciu-gol” este, momentan, în aer.

”Nu vreau să comentez, îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine”, s-a limitat să spună Rednic, când a fost întrebat despre noul director sportiv al lui Dinamo.

Acum, funcția este ocupată de Mihai Matei, fost oficial al Astrei, care a venit la Dinamo odată cu Iuliu Mureșan.

Rednic, pentru a 5-a oară la Dinamo

Rednic o preia pe Dinamo de pe penultima poziție. ”Câinii” au doar șase puncte după zece etape și au cea mai slabă defensivă din campionat (24 de goluri primite).

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies