Dinamo conteaza in lupta la titlu! Ultimul vis al somnului dinamovist: "Sa ducem titlul la Targu Mures!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Aprilie 2015, 09:33

	Dinamo conteaza in lupta la titlu! Ultimul vis al somnului dinamovist: "Sa ducem titlul la Targu Mures!"

Steaua intalneste Dinamo pe 3 mai, la doar patru zile dupa partida cruciala cu Targu Mures.

Steaua a mai ramas cu un sigur punct avans peste Targu Mures, iar orice pas gresit poate echivala cu cea mai spectaculoasa rasturnare de situatie din fotbalul romanesc.

Urmatoarele doua saptamani pot fi decisive in lupta la titlu - Steaua intalneste sambata Universitatea Cluj, echipa cu care pe 30 mai va da si batalia pentru trofeul Cupei Romaniei, iar apoi joaca cu Targu Mures si Dinamo pe National Arena intr-un interval de doar patru zile.

Dinamovistii le promit muresenilor sprijin total in lupta la titlu. Vor sa trimita titlul la Targu Mures dupa derby-ul cu Steaua.

"Pe teren nu a fost greu la Craiova, mai degraba atmosfera a fost un pic apasatoare. A fost un meci pe care puteam sa-l castigam. Ne-am calit pentru partida ce va urma cu Steaua, desi vom fi foarte atenti si la cele cu CFR Cluj si Pandurii. Speram sa fie din ce in ce mai bine si poate ca rivalii vor pierde titlul chiar dupa disputa cu noi."

"Ca dinamovisti, trebuie sa ne propunem numai victorii cu Steaua, nu luam altceva in calcul", a spus portarul Andrei Marc.

Dinamo spera ca acesta sa fie ultimul sezon compromis de probleme financiare. Pana la finalul lunii, Ionut Negoita spera sa primeasca un verdict favorabil din partea tribunalului pentru iesirea din insolventa. Actionarul din Stefan cel Mare le promite suporterilor ca din sezonul viitor echipa se va bate la titlu.

Cu cine mai joaca Steaua / Targu Mures pana la finalul sezonului:
U Cluj (d) / Pandurii (a)
Targu Mures (a) / Steaua (d)
Dinamo (d) / Viitorul (a)
Chiajna (a) / Gaz Metan (d)
Brasov (d) / Petrolul (a)
Botosani (a) / Astra (d)
CSMS Iasi (d) / Otelul (a)

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies