Este absolut INCREDIBIL cati oameni vor sa vina la Mayweather - Pacquiao! S-ar umple de 4 ori National Arena!!!

Este absolut INCREDIBIL cati oameni vor sa vina la Mayweather - Pacquiao! S-ar umple de 4 ori National Arena!!!

Meciul dintre Pacquiao si Mayweather are loc pe 2 mai.

Meciul dintre Manny Pacquiao si Floyd Mayweather, de pe 2 mai din Las Vegas, bate record dupa record. Dupa ce bursele celor doi au ajuns la peste 300 de milioane de dolari, record absolut in istoria boxului, meciul continua sa atraga sume importante de bani.

Astfel, pentru prima data in istoria sporturilor de contact profesioniste, organizatorii vor vinde bilete la cantarul dintre cei doi, ce va avea loc cu 24 de ore inaintea meciului. Este pentru prima data cand se intampla acest lucru, de obicei cantarul fiind cu acces public gratuit. Banii stransi de pe bieltele pentru cantar vor fi totusi donate in cauze caritabile, anunta reprezentantii celor doi boxeri.

Pe langa banii din jurul meciului, partida in sine a generat un interes imens. Peste 200.000 de oameni vor veni in Las Vegas in saptamana meciului, desi sala MGM nu va depasi 30.000 de locuri, avand in jur de 17.000 de locuri pe scaune, plus locurile ce vor fi instalate in jurul ringului.

Arena este celebra pentru ca organizeaza cele mai tari showuri din lume, printre altele gazduind meciurile  Mike Tyson vs. Evander Holyfield, Evander Holyfield vs. Mike Tyson II, Oscar De La Hoya vs. Floyd Mayweather, Oscar De La Hoya vs. Manny Pacquiao sau Floyd Mayweather vs. Saúl Álvarez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies