Liga 1

Ionuț Lupescu i-a ironizat pe dinamoviști, acum a venit reacția oficială a clubului

Ionuț Lupescu, personaj marcant în istoria clubului Dinamo, a avut la începutul acestei săptămâni un discurs dur la adresa board-ului DDB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 20:42
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 20:50

Lupescu, membru în programul DDB, a insinuat într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că liderii programului socios din „Groapă” merg la Nicolae Badea pentru a cere aprobare în momentul în care vor să ia unele măsuri în cadrul clubului.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, îl contrazice pe Lupescu și spune că Badea nu are niciun rol la club, însă a ajutat financiar clubul în ultima perioadă.

„În ceea ce privește relația directă pe care o avem cu Nicolae Badea singurele discuții pe care le avem cu acesta sunt legate de cu ce mai poate ajuta echipa.

În niciun caz nu vorbim despre o interferență în actul administriv, în treaba administratorului. Domnul Badea este se simte foarte apropiat de echipă, ne-a ajutat foarte mult, inclusiv cu contribuții personale, dar și prin intermediul firmelor la care dumnealui este acționar sau punându-ne în contact cu anumite persoane care au putut să ajute clubul pe anumite direcții care ne-au interesat pe noi”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

Pentru Dinamo urmează duelul cu CFR Cluj, din etapa a cincisprezecea a Ligii 1, programat să se dispute duminică (07.10.2021), de la ora 18:30, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies