Dinamo a câștigat cu 4-0, dar Cornel Dinu nu a fost impresionat: ”Prestația a fost subțire, ca și până acum”

Dinamo - Gaz Metan Cornel Dinu Dinamo Superliga Cornel Dinu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 11:01
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 11:04

Dinamo a câștigat cu 4-0 meciul cu Gaz Metan, o echipă care are mari probleme de lot și din punct de vedere financiar. Jocul echipei lui Flavius Stoican nu l-a impresionat pe Cornel Dinu.

”Mister” a subliniat minusurile din jocul ”câinilor”, care vor întâlni în următoarea etapă Rapidul, pe Arena Națională.

„Nu trebuie să ascundă jocul slab în fața unor adversari foarte tineri, fără experiență. Singurele puncte pozitive sunt cele trei puncte adăugate la zestrea penibilă acumulată în 27 de etape, ca și faptul că a fost al doilea meci în care n-a luat gol și a legat două partide cu puncte. Prestația din teren a fost, însă, la fel de subțire ca și până acum.

N-am văzut nicio îmbunătățire a concepției de joc la Dinamo, nicio urmă de premeditare a unor trasee muncite la antrenamente, a unor combinații între jucători care știu unde să paseze pe poziții viitoare ale coechipierilor”, a spus Cornel Dinu, conform Fanatik.ro.

Dinamo a bifat al doilea meci la rând fără gol primit și a ajuns la 16 puncte în Liga 1. Este tot pe locul 15, dar diferența față de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, este acum de șase puncte. 

 

Este foarte probabil ca Gaz Metan să fie depunctată cu încă șase puncte din cauza unei datorii către fostul antrenor al echipei, Mihai Teja, în valoare de 70.000 de euro. 

 

Ultimele meciuri ale lui Dinamo din sezonul regulat:


Rapid - Dinamo

Dinamo - Sepsi

CFR Cluj - Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!