Răzvan Grădinaru a uitat deja de Gaz Metan: ”Nu mă mai interesează. Sper să-i băgăm cât mai repede sub noi”

razvan gradinaru Dinamo Dinamo - Gaz Metan Superliga Răzvan Grădinaru
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 08:24
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 08:27

Dinamo a avut pe bancă doi foști jucători de la Gaz Metan în meciul cu medieșenii, câștigat cu 4-0.

Răzvan Grădinaru și Gabriel De Moura au fost rezerve neutilizate în echipa lui Flavius Stoican. Grădinaru a uitat deja de problemele de la fosta sa echipă și se concentrează pe ce are de făcut la Dinamo, acolo unde obiectivul este salvarea de la retrogradare.

”Câinii” s-au apropiat la șase puncte de Gaz Metan, echivalentul a trei puncte în play-out. ”Sper să-i băgăm cât mai repede sub noi”, spune Grădinaru.

Răzvan Grădinaru a uitat de Gaz Metan: ”Nu mă mai interesează”

„Am pierdut o sumă importantă de bani. I-am uitat deja. Vreau să joc cât mai bine, să fiu cu Dinamo și anul viitor în Liga 1. Am renunțat la toți banii, ce să mai spun. Cei care n-au renunțat și-au asumat chestia asta, nu știu cine o să te mai ia peste o lună, cam cât durează memoriul. Mi-am asumat acest risc financiar, să pierd banii ăștia, mai departe sper să-mi fac treaba și cei de la Gaz Metan să-i plătească măcar pe colegii mei, care au rămas acolo, din banii la care am renunțat noi. 

Nu mă mai interesează de Gaz Metan Mediaș! Mi-am făcut treaba, nu au ce să-mi spună, mi-am dat viața pe teren. Am renunțat și la bani. Vreau să-mi fac treaba la Dinamo și sper să-i băgăm cât mai repede sub noi. 

Dacă nu credeam că ne putem salva de la retrogradare, nu veneam aici. Am avut și alte oferte, am ales Dinamo, cred că pot să ajut, abia aștept să intru pe teren. 

Aveam discuții în altă parte, dar domnul Zăvăleanu m-a sunat după ce mi-am reziliat contractul, ce mi-a spus asta s-a întâmplat, a fost corect cu mine. Sper să fie o alegere inspirată. Obiectivul e salvarea de la retrogradare. E stabilitate financiară, de-asta sunt sigur că ne vom face treaba”, a spus Grădinaru.

Dinamo a bifat al doilea meci la rând fără gol primit și a ajuns la 16 puncte în Liga 1. Este tot pe locul 15, dar diferența față de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, este acum de șase puncte. 

Este foarte probabil ca Gaz Metan să fie depunctată cu încă șase puncte din cauza unei datorii către fostul antrenor al echipei, Mihai Teja, în valoare de 70.000 de euro. 

Ultimele meciuri ale lui Dinamo din sezonul regulat:

Rapid - Dinamo

Dinamo - Sepsi

CFR Cluj - Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!