Din 4 arbitri, trei spun ca NU a fost penalty la Hora! Porumboiu: "Nu e intentie!" Craciunescu e convins ca a fost dat corect

penalty Adrian Porumboiu Ion Craciunescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2016, 09:09
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2016, 09:22

Steaua a castigat meciul cu Pandurii cu un gol marcat din penalty, in minutul 85.

Faza penalty-ului a aprins spiritele la Severin. Arbitrajul i-a revoltat pe jucatorii Pandurilor, care au sugerat, la finalul meciului, ca "jocurile sunt facute pentru Steaua."

"Daca trebuie ca Steaua sa ia titlul, sa ne zica si noua cineva", a spus Sapunaru.

"100% Steaua e campioana, va spun eu. Noi, ceilalti, ne luptam pentru locul 2", a declarat si Dan Nistor la Digi.

Patru fosti arbitri au analizat cea mai controversata decizie a lui Marius Avram - penalty-ul din minutul 85 pentru un presupus hent la Hora.

Adrian Porumboiu, Dan Lazarescu si Constantin Zotta spun ca nu a fost penalty. Craciunescu e de parere ca decizia lui Marius Avram a fost una corecta.

Adrian Porumboiu: "Nu e penalty fiinca Hora nu are nici vorba de intentie ca sa joace balonul cu mana. Iar fara intentie nu exista hent. Decizie gresita." (Gazeta)

Dan Lazarescu: "Hora se trezeste cu mingea in mainile lui, are si ochii inchisi in momentul in care il atinge balonul, se si dezechilibreaza, dovada ca nu a avut intentia de a juca mingea cu mana. Nu se impunea penalty." (Gazeta)

Constantin Zotta: "Comanescu nu trebuia sa judece faza in perspectiva penalty-ului, fiindca Hora nu vrea sa joace in mod intentionat balonul cu mana." (DolceSport)

Ion Craciulescu: "A fost penalty acordat corect." (DigiSport)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!