VIDEO Mircea Lucescu, prezent la Dinamo - Petrolul, tranșant la final: ”Nu a fost penalty”, ”Nu se impunea penalty”, ”Nu e penalty”!

Mircea Lucescu Dinamo penalty Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 08:19
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 08:23

Reputatul tehnician s-a declarat însă nemulțumit de calitatea fotbalului prestat de ”câinii” lui Zeljko Kopic.

Dinamo - Petrolul Ploiești s-a încheiat luni seara 1-1 în ultimul meci din etapa a doua a play-out-ului.

”Câinii” lui Zeljko Kopic au deschis scorul în prima repriză prin Gabriel de Moura (39), însă Petrolul a egalat prin Gicu Grozav după un penalty acordat în minutul 90+13, după mai bine de 10 minute de analiză în camera VAR.

Prezent la meciul de pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, Mircea Lucescu, omul care a scris istorie ca jucător și antrenor la Dinamo, a fost tranșant în privința deciziei de a acorda lovitura de la 11 metri pentru oaspeți.

Declarațiile lui Mircea Lucescu după Dinamo - Petrolul 1-1

"În mod normal, nu a fost penalty, de obicei sunt zeci de faze pe meci în care se întâmplă lucruri din astea.

Dar e vina lui Dinamo, s-a retras prea mult. Nu au contat pe contraatac, era normal ca Petrolul să-i împingă spre careu.

Dar nu se impunea penalty la o astfel de fază. Asta e situația. Eu am zis înainte că se va ajunge la meci nul. Când o echipă renunță la atac, asta se întâmplă.

Dar spun din nou, nu e penalty. Nivelul e scăzut. Sunt momente când ambiția jucătorilor face un meci mai bun decât în mod normal. Dar astea sunt excepții. Nu se poate să vezi un meci și să nu vezi măcar două situații de finalizare", a spus Mircea Lucescu la final.

În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 16 puncte și a rămas în zona "roșie" a clasamentului, ocupând locul 15. De partea cealaltă, Petrolul a rămas pe 11, cu 22 de puncte.

Rezumatul video al meciului Dinamo - Petrolul 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!