Marius Sumudica nicoale dica Superliga

Dica se ia de Sumudica: "Vad ca in fiecare zi vorbeste despre Steaua. Putin mai mult respect fata de mine si meseria asta!"

Citeste si: A picat si transferul neamtului: "Nu mai e in vizorul nostru!" Dica anunta schimbari in primul 11 la returul cu Plzen, Budescu OUT

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2017, 13:19
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2017, 13:30

Imediat dupa egalul cu Plzen, Gigi Becali a aprobat ideea lansata de Dumitru Dragomir la iesirea de pe stadion - "Poate ca ar fi fost mai bun Sumudica la Steaua".

Au urmat mai multe reactii din partea fostului antrenor al Astrei. Sumudica a spus ca nu ia in calcul in acest moment o venire la Steaua, dar a subliniat totusi faptul ca "sunt foarte multi suporteri stelisti care l-ar vrea la echipa", referindu-se la mai multe sondaje de pe site-urile de sport.

In replica, Nicolae Dica i-a transmis astazi lui Sumudica "sa nu mai vorbeasca in fiecare zi de Steaua."

"El este sub contract cu o echipa, dar vad ca in fiecare zi apare prin interviuri si spune ca il vrea lumea la Steaua, dar cred ca ar trebui mai mult respect fata de mine, ca si antrenor, fata de meseria asta."

"Eu, daca sunt sub contract cu Steaua, nu mi-as permite sa vorbesc in fiecare zi ca merg la echipa "x". Dar este decizia dansului, nu pot eu sa il invat ce sa vorbeasca.", a spus Dica.

Modifică setările cookies