Dica a dezvaluit adevaratul motiv al prabusirii lui Nedelcu si arata cu degetul catre Becali: "Daca asa cred ei ca se face performanta..."

Dica a dezvaluit adevaratul motiv al prabusirii lui Nedelcu si arata cu degetul catre Becali: "Daca asa cred ei ca se face performanta..."

Nicolae Dica, fostul antrenor al FCSB-ului, spune ca prabusirea lui Dragos Nedelcu se datoreaza lipsei de incredere a fotbalistului. O parte din vina o are si patronul Becali.

Dica spune despre Dragos Nedelcu: "Este un jucator bun, de calitate, cu caracter frumos. Un jucator care se antreneaza bine". Totusi, antrenorul explica motivele prabusirii mijlocasului: "Este mai emotiv si nu trece ca altii peste critici".

Din punctul de vedere al lui Nicolae Dica, declaratiile date de Becali la TV il distrug pe Nedelcu.

"Pentru mine, Nedelcu este un jucator bun, un jucator cu calitate, cu caracter frumos, un fotbalist care se antreneaza bine. Consider ca el in momentul in care va avea incredere si va juca meci de meci, va creste mult mai mult.

Da, este mai emotiv. Am spus ca unii jucatori trec mai usor peste critici, iar altii mai greu.

Nu ati vazut si voi ca asta se face? Daca asta e decizia clubului...daca asa cred ei ca se face performanta...atunci ok!

Ei stiu mai bine ce au de facut", a spus Dica la Telekom.

Cei 6 jucatori de care Becali vrea sa scape


Becali le-a pus gand rau mai multor jucatori. Doi dintre ei au sosit la echipa in iarna!

Adrian Stoian si Florentin Matei nu mai sunt doriti de patronul FCSB. Nici Nedelcu, care l-a suparat cu prestatia sa. Pe acesta din urma, Becali vrea sa-l vanda in America (DETALII AICI).

Ceilalti trei fotbalisti sunt Mihai Balasa, Lucian Filip si Raul Rusescu!

"Pleaca sase-sapte! O sa plece astia care il lasa pe Ianis sa treaca ca gandul! Filip si Nedelcu! O sa vedeti curatenie totala! Am vorbit cu impresarii lui Stoian si Nedelcu, al lui Matei a auzit acum. Am vorbit ca exista posibilitatea in America, ca acolo se mai fac transferuri. Daca nu, pe Nedelcu i-l dau lui Hagi. Dar nu gratis, ca nu ma pacalesc! Pe banii pe care i-am dat si eu pe el! Gratis ii dau pe Matei si pe Stoian, ca asa i-am luat si eu! Rusescu pleaca si el!

(...)

Balasa...du-te, ba, tata, daca ti-e frica de Calcan", a spus Becali la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fost medic la ATI Sibiu, mărturisiri șocante: ”Și eu am omorât oameni”. Procurorii s-au autosesizat
BRAT

Modifică setările cookies