BREAKING NEWS | Becali vrea sa vanda ACUM un jucator care l-a enervat cu Viitorul: "Am vorbit cu impresarul, acolo se fac transferuri!"

BREAKING NEWS | Becali vrea sa vanda ACUM un jucator care l-a enervat cu Viitorul: "Am vorbit cu impresarul, acolo se fac transferuri!"

Becali e atat de suparat pe Dragos Nedelcu incat spune ca ar accepta si acum sa-l vanda pe fotbalistul cumparat de la Viitorul. El a vorbit cu impresarul fotbalistului.

Gigi Becali s-a suparat rau pe Dragos Nedelcu pentru prestatia din meciul cu Viitorul si spune ca vrea sa scape de fotbalistul transferat chiar de la Hagi. Patronul FCSB ar fi de acord sa-l cedeze pe Nedelcu in plin Play Off si spune ca i-a transmis agentului lui Nedelcu sa-i caute echipa in America!

Recent, in presa au aparut informatii despre un interes al lui Chicago Fire pentru Nedelcu.

O alta varianta a lui Becali este ca Hagi sa-l ia inapoi pe Nedelcu. Totusi, acest scenariu este putin probabil, avand in vedere ca Latifundiarul din Pipera cere inapoi banii dati pe fotbalist.

"Balgradean ramane, da! O sa plece astia care il lasa pe Ianis sa treaca pe langa ei ca vantul! Morais si-a dat viata pe teren, lui ce sa-i fac?! O sa vedeti curatenia totala la vara.

Am vorbit cu impresarii lui Matei si Nedelcu. Am zis ca poate mai exista posibilitatea in America, ca acolo se mai fac transferuri. Pai nu?! Ce sa fac acum?!

I-l dau lui Gica Hagi pe Nedelcu! Nu gratis, ca nu ma pacalesc. Pe banii pe care i-am dat si eu.


Pe Matei il dau gratis, ca asa l-am luat. La fel si pe Stoian. Dar pe Nedelcu doar pe banii pe care i-am dat pe el"
, a spus Becali la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișorenii și-au făcut provizii înainte de carantină. Tinerii au ieșit la terase
BRAT

Modifică setările cookies