Stefan Tarnovanu FCSB Liga 1 Liga 1

Dezvăluiri neștiute despre noua „perlă” a FCSB-ului! Cum a fost surprins fotbalistul: „Nu-i mai ajungeau paharele!”

Dezvăluiri surprinzătoare despre noua speranță din echipa lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 16:15
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 16:19

Andrei Vlad (22 de ani) a greșit grav la penultimul meci disputat de FCSB în sezonul regulat al Ligii 1, iar Gigi Becali l-a exclus din lot pentru următoarele partide.

În locul acestuia a fost trimis în poartă Ștefan Târnovanu, transferat de la Poli Iași, în august 2020. Deși au trecut aproape doi ani de când tânărul portar a semnat cu „roș-albaștrii”, abia acum primi șansă reală de a apăra și de a rămâne între buturile vicecmpioanei.

Benone Dohot, antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, a făcut dezvăluiri suprinzătoare depsre noul goalkeeper din poarta lui FCSB.

Târnovanu, probleme cu alcoolul

„Târnovanu nu făcea multe prostii, dar l-am mai prins cu una cu alta, cu țigărica. La Iași, eram cu Stoican după un meci, și ne-am oprit după un meci la un pahar de vin, la o friptură. Târnovanu meu stătea în dreapta lui Stoican și se juca cu paharele, nu-i mai ajungeau paharele. Stăteam vizavi de el și tot îi făceam semn să iasă afară. Până la urmă a ieșit afară și l-am «reglat» puțin din palme.

L-am luat din școala generală și l-am dus până când a plecat de la Iași la 19 ani. Nu a fost promovat la echipa mare până nu l-am adus eu, când avea 17 ani. Până atunci, tot eu m-am ocupat de el. Eu mi-am pus amprenta cel mai mult, dar au fost și ceilalți colegi ai mei care au muncit cu el.

Se trage dintr-o familie de oameni muncitori, care i-au oferit totul, pe măsura câștigurilor lor. L-am luat sub aripa mea, eu am fost ca un doilea tată pentru el, mergem la școală după el”, a spus Benone Dohot, potrivit gsp.ro.

Trei meciuri a apărat Târnovanu în acest sezon al Ligii 1, reușind trei intervenții salvatoare, fără să primească gol.

  • 150.000 de euro este cota portarului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies