Dezvaluiri INCREDIBILE despre permisul lui Florinel Coman! 'Perla' lui Gigi Becali putea sa conduca si remorca

Florinel Coman FCSB Liga 1 permis Superliga Dezvaluiri INCREDIBILE despre permisul lui Florinel Coman! 'Perla' lui Gigi Becali putea sa conduca si remorca
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 17:40
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 17:50

Florinel Coman a fost prins de catre Politie pe autostrada in timp ce conducea cu 165 de kilometri pe ora. 

Septarul de la FCSB le-a aratat politistilor un permis obtinut in Ucraina, iar oamenii legii au considerat ca actul nu este valabil pe teritoriul Romaniei si i-au intocmit dosar penal lui Coman. In Ucraina poti lua permisul doar daca esti rezident si vorbesti limba tarii, iar acum noi informatii ies la iveala despre jucatorul de la FCSB. 

Permisul pe care il avea Florinel Coman avea categoriile A, B si BE, iar asta inseamna ca posesorul putea sa conduca si autovehicule cu remorca, potrivit ProSport. 

Pentru a obtine permisul de conducere in Ucraina, potrivit site-ului immigrationua.com/driver-license, Florinel Coman trebuia sa indeplineasca urmatoarele criterii: "in Ucraina pentru a lua permisul de conducere trebuie sa ai minimum 18 ani si sa treci doua examene teoretice si unul practic de conducere. De obicei, scoala cu tot cu testare dureaza doua luni", iar conform sursei de mai sus "industria scolilor de soferi din Ucraina e o zona foarte usor mituibila".

Primul pas este sa te inregistrezi ca nonrezident, dupa trebuie sa depui mai multe acte. Lucrul interesant este ca examenul a fost in limba ucraineana, fara traducator. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!