Dezvaluiri din interior:Ce le-a zis Becali jucatorilor Stelei cand toti se asteptau sa-i DESFIINTEZE pentru dezastrul cu Rosenborg

Dezvaluiri din interior:Ce le-a zis Becali jucatorilor Stelei cand toti se asteptau sa-i DESFIINTEZE pentru dezastrul cu Rosenborg

CSU Craiova 1-2 Steaua | Becali s-a suparat pe jucatori si i-a vizitat dupa antrenamentul de vineri, la numai cateva ore dupa dezastrul cu Rosenborg.

Becali a avut un discurs complet neasteptat. Patronul l-a convins pe Radoi sa continue cu Steaua, apoi a vorbit el insusi cu jucatorii. Massimo Pedrazzini dezvaluie ce le-a zis patronul Stelei jucatorilor:

"Patronul nu a zis nimic suparator pentru jucatori, chiar a fost o sedinta surprinzatoare, pozitiva, in care au fost laudate foarte multe lucruri. Ne-a zis doar ca avem nevoie de mai multa munca si de concentrare, a fost un sprijin in plus pentru noi. Baietii au inteles mesajul. E un lot la dispozitia noastra, a antrenorilor, si cu acest lot mergem inainte".

Italianul a lamurit si problema bonusului de 50 000 de euro care ar fi fost anuntat de Gigi Becali in fata stelistilor: "Nu va fi o problema cu primele daca ne vom califica, sunt sigur. Dar pentru noi mandria si onoarea ar trebui as fie primele la care sa ne gandim!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies