Dezvaluirea lui Iorgulescu: "Liga I va avea acoperire nationala dupa noua licitatie a drepturilor TV!" Seful Ligii vrea sistem playoff!

Dezvaluirea lui Iorgulescu: "Liga I va avea acoperire nationala dupa noua licitatie a drepturilor TV!" Seful Ligii vrea sistem playoff!

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Gino Iorgulescu a anuntat ca dupa noua licitatie a drepturilor TV, care va avea loc in aceasta primavara, Liga I va avea acoperire nationala, iar orice suporter va putea sa urmareasca meciurile, indiferent de operatorul de cablu la care este abonat.

"Pot sa va asigur ca si ultimul privitor, notiune care le apartine celor din audiovizual, va vedea meciurile din Liga I. Mai multe detalii despre licitatie nu pot oferi, deoarece nu eu ma ocup de asta, ci firma olandeza aleasa sa se ocupe de acest lucru", a spus Iorgulescu, intr-o emisiune de la TVR.

Seful Ligii a mai afirmat ca doreste sa implementeze cat mai curand un sistem playoff/playout in Liga I.

"Ma gandesc la o reducere a numarului de echipe din Liga I si implementarea unui sistem playoff/playout. Astfel, spectacolul devine mai atractiv, meciurile mai interesante, iar publicul va reveni pe stadioane."

"Nu stiu cate echipe vor fi, daca 12, 14 sau 16, dar va spun ca sunt putin ingrijjorat pentru ca sunt sigur ca nu toti sefii vor fi de acord.", a mai spus Gino Iorgulescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies