Dinamo Plamen Iliev steliano filip Fotbal intern Flavius Stoican și Iuliu Mureșan

Cei doi fotbaliști care nu vor să mai joace la Dinamo. Anunțul lui Mureșan

Dinamo se află într-o situție delicată, dar oficialii clubului nu depun armele în încercarea de a rămâne în primul eșalon al fotbalului românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 09:21

Dinamo a fost învinsă de FCSB, pe teren propriu, scor 3-0, și situația pare din ce în ce mai complicată. Chiar dacă a realizat 12 transferuri în această iarnă, trupa lui Flavius Stoican nu pare a-și găsi cadența. Și, mai mult, nu se va putea baza pe doi jucători care ar fi dat greutate echipei. 

Mureșan, Filip și Iliev

Iuliu Mureșan a făcut anunțul marți seara. Plamen Iliev și Steliano Filip consideră că Dinamo reprezintă un capitol încheiat pentru ei, dar situația clubului e una complicată. "E o situație delicată. Sunt jucători foarte importanți Filip și Iliev. Din păcate, nu mai vor să joace pentru Dinamo. Amândoi s-au antrenat cu noi, dar nu cred că ne vom putea baza pe ei. Va trebui să vedem dacă vom rezilia contractele cu ei ca să aducem alți jucători.

Amândoi sunt dispuși să renunțe la niște salarii, dar nu e suficient. Jucătorii sunt evaluați și nu poți să-i dai cu valoare 0 pentru că se creează o pagubă la club, doar în anumite condiții", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Pe cine a mizat Flavius Stoican în meciul cu FCSB

13. Cristiano Figueiredo - Alin Buleică, 6. Marco Ehmann, 23. Răzvan Patriche, 77. 26. Marius Tomozei (38. Andrei Ahmed Bani Mustafa, 87) - 5. Alexandru Răuţă (căpitan), 8. Balthazar Pierret - 20. Antonio Borduşanu (99. Antoni Ivanov, 39; 18. Jonathan Rodriguez, 46), 10. Cosmin Matei (32. Geani Creţu, 76), 22. Gabriel Torje (75. Costin Amzăr, 76) - 44. Mirko Ivanovski. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!