Liga 1

"Depinde de ce comunicare va avea antrenorul cu ei!" Fostul antrenor de la FCSB a dat cărțile pe față

FCSB trece printr-o mini-criză de formă.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 17:42
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 17:50

Fost antrenor la FCSB in perioada 2018-2019 și actualmente secund al lui Mirel Rădoi la națională, Nicolae Dică a vorbit și el experiența de la clubul bucureștean, atât din punct de vedere al tehnicianului, dar și din punct de vedere al unui fost jucător.

"Îmi aduc aminte ce criticat eram atunci când eram antrenor, mă băteam la campionat, eram în Europa, aveam cel mai bun atac din campionat, locul secund ca defensivă după CFR Cluj, mergeam prin primăvara europeană, play-off de Champions League... Şi eram criticat. Că echipa nu joacă, nu e pregătită fizic, nu ştiu cum. Uite că de atunci nu se mai fac acele performanţe.

  • Depinde de ce comunicare va avea antrenorul cu ei! Fostul antrenor de la FCSB a dat cărțile pe față

Eu şi cu staff-ul meu de acolo. Am avut un lot bun. Cel mai mult mă bucură, în Liga 1, că văd jucători tineri. Ducan, Robert Ion, Dumitru de la FC Argeş, Ianis Stoica, jucători promovaţi de mine. Acest lucru mă bucură. Îmi pare rău că nu am reuşit să schimb campionatul. Moralul jucătorilor, după ce îi schimbi în minutul 30, va fi foarte jos. Le va fi foarte greu...

Când eram jucător la Steaua (n.r. - FCSB), (n.r. - Gigi Becali) mă critica după fiecare meci, când nu-i convenea ceva. Venea în vestiar şi spunea: 'Vezi că daca nu merge echipa, pe tine te critic'. Şi eu spuneam că abia aştept meciul următor să demonstrez că nu e aşa, că sunt bun şi am valoare.

Acum depinde de caracterul jucătorului. Sunt supăraţi fotbaliştii (n.r. - cei schimbaţi în prima repriză a meciului cu UTA Arad), e normal să fie trişti. Depinde de ce comunicare va avea antrenorul cu ei. Ştiu şi eu câte discuţii aveam cu jucătorii tineri, pe care trebuie să-i încurajezi", a spus Nicolae Dică, pentru Telekomsport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies