VIDEO Moruțan a ajuns la cinci goluri la Pisa! Cum a înscris fotbalistul în ultimul meci

Olimpiu Morutan Pisa Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 17:10
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 17:09

Echipa românului a pierdut, însă, cu Cittadella în etapa cu numărul 20 din eșalonul secund al Italiei (1-2).

Olimpiu Moruțan a fost adus de Pisa Sporting Club în vara anului 2022 sub formă de împrumut de la Galatasaray. Clubul italian a plătit, în acest sens, suma de 150.000 euro pentru mutarea fotbalistului în Serie B.

Moruțan a ajuns la cinci goluri la Pisa! Cum a înscris fotbalistul în ultimul meci

Mijlocașul ofensiv are deja cinci goluri și șapte pase decisive pentru Pisa. În utlimul meci, Olimpiu Moruțan l-a învins pe Kastrati fără nicio problemă, după ce Esteves l-a servit din banda dreaptă excelent.

Românul a îndeplinit o simplă formalitate și a redus diferența, după ce Mastrantonio a deschis scorul (minutul patru), iar Crociata dusese scorul la 2-0 înainte de fluierul final al primei reprize (minutul 43). 

Pisa, în această stagiune

După 20 de meciuri jucate, Pisa se află pe locul cinci în clasamentul din Serie B, cu 29 de puncte din 60 posibile. În acest sens, italienii au reușit șapte victorii, opt rezultate de egalitate și doar cinci înfrângeri.

În următoarea partidă, formația dirijată de D'Angelo se va întâlni cu Como, în etapa cu numărul 21, în deplasare, pe Stadionul „Giuseppe Sinigaglia. Ultima confruntare din cele două echipe s-a terminat la egalitate, 2-2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!