Dinamo Deian Sorescu Racow Stranieri

Dinamo poate câștiga o sumă importantă de bani de pe urma transferului lui Deian Sorescu la Racow! Giovanni Becali a dezvăluit cifrele afacerii 

Deian Sorescu (24 ani) s-a transferat în iarnă în Polonia, la Rakow Czestochowa. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 16:14
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 16:16

Fotbalistul s-a transferat în Polonia după doi ani și jumătate petrecuți în tricoul lui Dinamo, părăsind clubul din postura de golgheter. Transferul său a fost intermediat de Giovanni Becali, prin cadrul firmei sale de impresariat, iar mutarea se anunță până în prezent a fi una reușită, atât pentru jucător, cât și pentru club. 

Giovanni Becali dezvăluie suma pe care Dinamo o poate încasa după transferul lui Deian Sorescu

Fostul agent a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo, realizat după o jumătate de sezon controversată pentru fotbalist în tricoul „câinilor”, care a avut un conflict aprins și cu fanii, după meciul cu CS Mioveni, când aceștia i-au smuls tricoul de pe el. Giovanni Becali a dezvăluit ce sumă ar putea încasa Dinamo dacă se ating toate bonusurile contractuale ale lui Sorescu la Rakow, sumă importantă, ce ar putea ajuta serios clubul. 

Totodată, fostul impresar a avut cuvinte de laudă pentru fotbalistul român, punctând că prestațiile sale în Polonia sunt extrem de bune, fiind o variantă bună și pentru echipa națională în cazul în care va continua să joace la fel de bine. 

„Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow devine campioană și poate să devină campioană (n.r. Racow e pe primul loc, cu trei etape înainte de finalul sezonului). Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa și joacă finala peste câteva zile și încă un bonus dacă joacă (n.r. Sorescu) peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.

Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al echipei națioale. Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Racow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

(n.r. despre suma pentru care Deian Sorescu a plecat de la Dinamo) 700.000 de euro curați și cu bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea”, a declarat Giovanni Becali pentru Digi Sport. 

  • 1.9 milioane de euro este cota lui Deian Sorescu conform Transfermarkt. 
  • 11 meciuri, un gol și un assist a bifat fotbalistul român în Polonia. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!