Deian Sorescu, apărat după ce a apărut cu o eșarfă anti-Dinamo: "Nici nu cred că știa că e acolo"

Mihai Stoica Deian Sorescu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 21:54
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 22:04

Deian Sorescu (25 de ani) a debutat pentru FCSB la Sibiu, în meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. 

Internaționalul român și-a atras multe critici din partea fanilor dinamoviști după ce a semnat cu echipa patronată de Gigi Becali. Chiar și așa, după debutul său a făcut un gest care nu le va pica bine suporterilor din ”Ștefan cel Mare”.

Deian Sorescu a primit din partea suporterilor o eșarfă cu mesajul ”Născut anti Dinamo”, dar și cu un semn de ”câini interziși”. Noul transfer al FCSB-ului s-a afișat cu acel ”cadou” primit din partea suporterilor și după meci, când a fost ”asaltat” pentru a oferi autografe.

Reacția lui Mihai Stoica despre apariția lui Deian Sorescu

Managerul general de la FCSB este de părere că noul transfer al vicecampioanei nu a știut că acea eșarfă se află acolo și că, probabil, i-a fost pusă de unul dintre fanii echipei.

"N-a pus-o el, i-a pus-o un suporter. Nu cred că ştia, la momentul respectiv, că o are. Nu s-a pus probelma. Astea sunt eşarfele ultraşilor noştri", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Deian Sorescu s-a sufocat la debutul pentru FCSB
 

Partida de la Sibiu a marcat și debutul lui Deian Sorescu (25 ani) la FCSB. Jucătorul de bandă a prins doar 45 de minute în runda a 22-a din campionat. Mihai Pintilii (38 ani) l-a schimbat la pauză cu Valentin Crețu (34 ani). 

"Mă bucur că am câștigat, asta era cel mai important. Știam de la început că va fi un meci de luptă, știam că Sibiul se va apăra și au scos, din ce am înțeles, în prima parte a campionatului rezultate bune cu echipele de pe primele locuri. 

M-am simțit bine, puțin sufocat la început, dar a fost bine. Mai trebuie să învăț unele chestiii cu care echipa e obișnuită și, cu siguranță, voi fi mai pregătit. (n.r. dacă a primit justificări că a fost schimbat la pauză). Nu am apucat să vorbesc, toți suntem bucuroși că am câștigat. V-am spus, știam că va fi un meci greu, asta ne bucură", a declarat Deian Sorescu la finalul meciului cu FC Hermannstadt. 


Deian Sorescu, după Hermannstadt - FCSB 0-1 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!