„Din cauza asta nu a jucat din prima!” Mihai Stoica, noi detalii despre situația lui Cordea! Ce a spus despre schimbarea lui Deian Sorescu 

Mihai Stoica andrei cordea Deian Sorescu Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 20:57
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 20:59

Mihai Stoica (57 ani) a vorbit despre prestația echipei în primul meci al anului, duelul cu Hermannstadt, câștigat cu 1-0

Singurul gol al meciului a fost marcat de Billel Omrani, în repriza a doua. Deian Sorescu a fost titular în duelul de la Sibiu, însă schimbat la pauză cu Vali Crețu, după o prestație ștearsă. 

Pe banca de rezerve s-a aflat și Andrei Cordea, care a intrat în a doua repriză, iar managerul general al roș-albaștrilor a oferit detalii despre situația jucătorului, analizând meciul. 

Mihai Stoica a spus ce se întâmplă cu Andrei Cordea

Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit că Andrei Cordea suferă de pubalgie, motiv pentru care a fost lăsat pe banca de rezerve și folosit ulterior. Totodată, analizând prestația lui Deian Sorescu, dar și schimbarea sa, Mihai Stoica a punctat că acesta nu are încă ritm să ducă un meci până la final. 

„Cordea nu a jucat din prima pentru că are o pubalgie care îl necăjește. El lucrează fără oprire, face prevenție, dar ceva îl ține. Mai ales când e vorba de un jucător dezechilibrant, cu dribling... simți o jenă când nu ești bine.

Sorescu mi s-a părut bine. Ok, cifrele nu arată extraordinar. Dar Sorescu a făcut pentru prima dată cuplu cu Miculescu în dreapta. David poate nu a avut o evoluție foarte bună. 

Sorescu nu putea să ducă un meci întreg, era clar. Asta o știam de la început. Nici nu a jucat des în ultima vreme, dar e un jucător pe care ne bazăm și care ne va ajuta. Și Crețu a intrat bine.

Adrian Șut a alergat, conform sistemului nostru de monitorizare Catapult, e GPS-ul nostru, 13.197 de metri. 

S-a văzut clar la Compagno că nu are ritm. El nu a mai jucat de mult, din minutul 2 al meciului cu Chindia. Nici nu s-a antrenat în prima perioadă, a acuzat amețeli. A fost o accidentare groaznică”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!