Declaratie geniala inainte de Gaz Metan - Steaua! "Dinamo e la ani-lumina! Negoita sa se uite intai la echipa lui!" Detalii:

Vineri 23 August 2013, 19:37

	Declaratie geniala inainte de Gaz Metan - Steaua! "Dinamo e la ani-lumina! Negoita sa se uite intai la echipa lui!" Detalii:

Steaua are meci la Medias, iar presedintele Horoba l-a atacat pe Negoita, care spunea ca Steaua 'o ia la vale'.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

"Steaua e la cativa ani lumina de Dinamo. Eu nu il contrazic pe domnul Negoita, care spune ca Steaua a luat-o la vale. Ii spun lui Negoita sa se uite la echipa sa si apoi la echipa din Ghencea.

Sa nu uitam ca Steaua e singura echipa care umple stadioanele. Asta e o drama. Oricum, diferenta dintre Dinamo si Steaua e enorma in favoarea ros-albastrilor", a spus Horoba, la DigiSport.

Trebuie mentionat ca acelasi Horoba a fost omul care i-a spus 'nu' lui Becali in momentul in care Steaua se lupta cu Rapid pentru titul, in urma cu cativa ani. Horoba, ca presedinte al Bistritei in acel moment a refuzat banii pe care voia sa-i dea Becali jucatorilor sai, pentru o victorie cu Rapid, la Bucuresti.

BRAT