Putea ajunge in Ghencea, acum s-a resemnat! "Steaua poate lua USOR titlul, fara probleme!" Declaratia zilei din partea rivalilor!

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 17:38

	Putea ajunge in Ghencea, acum s-a resemnat! "Steaua poate lua USOR titlul, fara probleme!" Declaratia zilei din partea rivalilor!

Pantelis Kapetanos a fost la un pas de Steaua, insa nu a mai ajuns in echipa lui Reghe. Intre timp, CFR nu pare sa mai aiba forta de a spera la un nou titlu.

Grecul a vorbit pentru prima data despre sansele reale pe care le mai are CFR in fata Stelei, echipa favorita la titlu si in acest sezon.

"Daca nu ne revenim, Steaua va castiga fara nicio problema campionatul. Daca pierdem acum asa uşor puncte, nu avem nicio sansa la campionat. Din ce am vazut, anul asta nu sunt echipe asa bune si Steaua poate sa castige usor titlul, fara nicio problema. Nu e usor cand schimbi asa multi jucatori.

Au plecat 20, au venit nu stiu cati. Nu e usor sa faci echipa asa repede si cine zice altceva nu stie fotbal. E greu sa faci echipa din primul moment, trebuie sa avem rabdare, dar e greu acum. Am pierdut multe puncte, am ramas mult in spate", sunt cuvintele lui Kapetanos, citat de DigiSport.

Grecul a avut ceva probleme la CFR in startul acestui sezon. El nu era in cele mai bune relatii cu Mircea Rednic, urma sa fie transferat, iar la un moment dat presa a speculat ca poate ajunge la Steaua. Pana la urma a lasat in urma statutul de rezerva sau de neinclus in lot, iar CFR a decis sa-l pastreze.

Un milion de români, în şomaj tehnic. Domeniile în care au reînceput angajările
BRAT