Ana Maria Prodan a mai luat doi jucatori de la fratii Becali! "Radut mi-a zis ca vrea sa joace, nu pot sa-i garantez asta!" Cati jucatori are sotia lui Reghe la Steaua:

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 18:04

	Ana Maria Prodan a mai luat doi jucatori de la fratii Becali! "Radut mi-a zis ca vrea sa joace, nu pot sa-i garantez asta!" Cati jucatori are sotia lui Reghe la Steaua:

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Ana Maria Prodan a mai semnat cu doi stelisti! Ea i-a convins pe Radut si Mihai Costea sa renunte la intelegerile cu fratii Becali si sa semneze cu ea. Becali spune ca Radut nu i-a mai raspuns la telefon in ziua in care cei doi urmau sa-si prelungeasca contractul.

"Acum o saptamana el mi-a zis ca i-a expirat procura, dar ca nu e problema, ca vom prelungi. Apoi am vorbit cu Bogdan Mara si mi-a zis ca are oferta din Israel pentru el.

Dar Radut nu mi-a mai raspuns a doua zi la telefon. M-a sunat mama lui, mi-a zis sa-l inteleg, ca ma respecta, dar ca lui ii este rusine sa vorbeasca cu mine. Eu nu cred nimic, doar ca este gresit daca se gindesc ca pot juca daca sint ajutati de altcineva, nu de jucator.

A semnat cu Anamaria Prodan acum cateva zile, daca nu ma credeti puteti sa intrebati la FRF. Eu nu concurez cu nimeni, nu pot concura atunci cand unii alearga si altii stau pe loc. Nu ma intereseaza numarul jucatorilor, ci calitatea lor. Hai sa vedem ce transferuri s-au facut vara asta. Jucatori reprezentativi pentru mine sunt Chiriches, Chipciu, Tanase, Iancu", a spus Victor Becali la Sport.ro.

Jucatorii impresariati de Ana Maria Prodan la Steaua:

Pintilii
Popa
Szukala
Rapa
Bratu
Iulian Rosu
Parvulescu
Filip
Nastasie
Val Lupu
Nita
Costea
Adrian Cristea
Piovaccari (Are alt agent, dar a venit prin intermediul ei)

Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT