Decizie surprinzătoare luată de Becali după ce FCSB a ratat titlul! Ce se întâmplă cu jucătorul care a jucat un singur minut

Gigi Becali FCSB florin achim Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 18:03
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 18:03

Gigi Becali i-a prelungit înțelegerea unui jucător al FCSB-ului deși acesta a prins un singur minut.

Florin Achim, care a fost chinuit de accidentări în acest sezon, a semnat prelungirea contractului cu FCSB, potrivit spotmedia.ro.

Fundașul de 26 de ani a bifat un singur minut în acest sezon, în ultima etapă, cu CFR, într-un meci lipsit de relevanță, deoarece ardelenii își adjudecaseră deja titlul.

Achim joacă pe postul de fundaș dreapta și le va face concurență în sezonul viitor lui Valentin Crețu și Ovidiu Popescu.

Gigi Becali caută antrenor

Toni Petrea nu și-a prelungit contractul după ce a ratat titlul cu FCSB. Reghecampf sau Dică! Între ei va alege Becali noul antrenor dacă Petrea nu rămâne la FCSB.

Dică e liber și se poate întoarce la FCSB. Antrenorul de 42 de ani este ultimul antrenor cu care FCSB a ajuns în primăvara europeană.

Și Reghecampf e pe lista lui Becali, însă antrenorul oltenilor are clauză de 300 de mii de euro în Bănie. Reghecampf e convins că va rămâne la Craiova chiar dacă a ratat titlul și calificarea în finala Cupei - mai multe detalii AICI.


Gigi Becali caută antrenor. Petrea nu și-a prelungit înțelegerea, iar patronul FCSB are deja doi tehnicieni pe listă pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!