Octavian Sovre CCA haaland Liga 1 Ovidiu Hategan Liga 1

Decizia incredibila a CCA in cazul lui Sovre dupa autograful luat de la Haaland! Ce se intampla cu arbitrul roman

Octavian Sovre a fost protagonistul unor scene intens discutate la nivel international. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Aprilie 2021, 11:31
Data actualizarii: Vineri 09 Aprilie 2021, 17:04

Asistentul a fost surprins de camerele video in timp ce astepta ca Haaland sa ii dea un autograf dupa meciul dintre Manchester City si Borussia Dortmund din Champions League. 

Gestul romanului a fost facut pentru o cauza umanitara. Sovre ar fi colectionat tricouri, fanioane si autografe pe care le-ar fi donat in ultimii 5 ani Asociatiei SOS Autism Bihor, care le-ar fi scos la licitatie pentru a strange bani cu care sa ii ajute pe cei grav bolnavi din judet. 

In ciuda motivului emotionant, Sovre a fost extrem de criticat, iar CCA a luat acum decizia de a-l exclude din brigada lui Ovidiu Hategan. 

Centralul va conduce derby-ul ultimei etape a sezonului regulat al Ligii 1, Universitatea Craiova - CFR Cluj, urmand a-l avea in echipa sa pe Radu Ghinguleac, care il va inlocui pe Sovre. 

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a luat decizia de a-l exclude din delegarile din acest weekend dupa ce si seful arbitrilor de la UEFA, Roberto Rosetti, a spus ca gestul lui Sovre este inacceptabil.

Modifică setările cookies