Seful arbitrilor de la UEFA, reactie bomba in cazul Sovre: "E inacceptabil sa faci asa ceva! E vorba despre demnitate aici!"

Roberto Rosetti Erling Haaland Octavian Sovre Liga Campionilor BREAKING NEWS | Seful arbitrilor de la UEFA, reactie bomba in cazul Sovre: "E inacceptabil sa faci asa ceva! E vorba despre demnitate aici!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2021, 20:21
Data actualizarii: Vineri 09 Aprilie 2021, 00:00

Roberto Rosetti, a oferit prima reactie in 'cazul Sovre'!

Seful arbitrilor de la UEFA a raspuns unei solicitari primite din partea Sky Sports.

Italianul sustine ca gestul lui Sovre este 'inacceptabil'. "Esti responsabil pentru comportamentul tau si al celor din echipa ta atunci cand faci parte dintr-o misiune UEFA. UEFA se straduieste sa ii faca pe arbitri sa fie respectati, la fel cum se intampla in cazul jucatorilor. Daca vrei sa fii respectat la fel cum sunt respectati jucatorii, de ce sa le ceri autograful sau tricoul? Iti cer si ei acelasi lucru? Este pur si simplu inacceptabil, e un lucru care are legatura cu demnitatea. Sa nu uitam despre camerele TV de la meciurile UEFA - prind totul", a spus Rosetti pentru sursa citata.

Oficialul s-a referit si la interdictia arbitrilor de a acorda interviuri: "Tin minte ce ne-a zis un presedinte al Comisiei de Arbitri a UEFA: cel mai bun interviu e cel pe care nu-l dai. Nu trebuie sa discuti cu jurnalistii despre meciurile pe care tocmai le-ai arbitrat!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!