De pe Camp Nou in Stefan cel Mare! Juan Camara a fost prezentat oficial la Dinamo! Cifrele fostului jucator al Barcelonei

De pe Camp Nou in Stefan cel Mare! Juan Camara a fost prezentat oficial la Dinamo! Cifrele fostului jucator al Barcelonei

Dinamovistii au mai anuntat oficial un transfer. 

Este vorba despre mutarea lui Juan Camara, fost jucator al celor de la Barcelona. 

Potrivit comunicatului emis de oficialii din Stefan cel Mare, fotbalistul a efectuat vizita medicala in aceasta dimineata. Apoi, Camara a semnat contracul cu Dinamo, valabil pana la finalul acestui sezon. 

"54 de meciuri, 5 goluri si 4 pase decisive are Camara in prima liga din Polonia pentru Miedz Legnica (2018-2019) si Jagiellonia Białystok (2019-2020).

1 meci in Champions League a jucat Juan Camara pentru marea echipa a Barcelonei, pe 9 februarie 2015, scor 1-1 in deplasare cu Bayer Leverkusen.

Pentru Barcelona a mai evoluat intr-o partida din Cupa Spaniei, pe 10 februarie 2016, scor 1-1 pe terenul celor de la Valencia.

La echipa secunda a Barcelonei are 61 de meciuri, 12 goluri si 8 pase decisive", au mai notat dinamovistii pe pagina oficiala de Facebook a echipei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus. Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
BRAT