De ce nu-l poate UMILI Gigi pe Dumitrescu: "Nu sunt angajatul tau!"

Autor: Sport.ro
Marti 10 August 2010, 21:00

"Nu ma poti umili pentru ca nu sunt angajatul tau!" este mesajul lui Dumitrescu pentru Gigi Becali - a recunoscut-o chiar seful Stelei!

Steaua are de astazi antrenor! Nu a venit Hagi si nu s-a intors nici Piturca. Ilie Dumitrescu a fost ales de Becali sa conduca Steaua parasita de Piturca.

Ilie Dumitrescu s-a dus la Constanta sa-l convinga pe Hagi, dar s-a trezit cu un telefon de la Becali  care l-a anuntat ca EL e noul antrenor. "I-am facut contract pe un leu. Nu vrea niciun ban" - e fericit Becali.

Ilie Dumitrescu e al 4-lea simbol din Ghencea care antreneaza Steaua in era Becali - dupa Hagi, Lacatus si Piturca.  "Are sange de stelist si pune suflet si pasiune in tot ce face" - asa-l caracterizeaza Becali pe noul antrenor. Dumitrescu nu i-a cerut niciun ban lui Becali.

"Plata pe care vreau sa mi-o dai vreau sa fie respectul. Sa ma respecti atat. Si nu ai cum sa ma umilesti niciodata pentru ca eu vin fara bani. Eu nu vin angajatul tau" a fost mesajul lui Dumitrescu pentru Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu va debuta ca antrenor la Steaua in Ghencea cu Branesti. Vrea un stadion plin, la fel cum a avut si Piturca cu Craiova.

 

Numărul de infectări în Capitală crește alarmant. De o lună, nu mai sunt locuri în spitalele Covid
BRAT

Modifică setările cookies