Ilie Dumitrescu a investit 3,5 milioane de euro in arta: "Eu sunt un produs 100 % al Stelei, iubesc Steaua!"

Autor: Sport.ro
Marti 10 August 2010, 17:18

	Ilie Dumitrescu a investit 3,5 milioane de euro in arta: "Eu sunt un produs 100 % al Stelei, iubesc Steaua!"

Noul antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu, este un pasionat de arta si a investit in 2007 3,5 milioane de euro pentru reconstruirea si reamenajarea galeriei de arta Hanul cu Tei.

"Din punctul meu de vedere, ca spectator, fan, iubitor de fotbal, organigrama suna foarte interesant. E un proiect frumos cu Anghel Iordanescu, el are o imagine, o experienta. Si Beckenbauer a fost antrenor si dupa aceea un presedinte extraordinar. Nici domnul Iordanescu, nici eu, Ilie Dumitrescu, dupa o greseala de arbitraj n-ar iesi pe post sa desfiinteze arbitrajul. Asta ca sa vorbim despre tinuta. Vor disparea si dialogurile de mocirla. Mie imi place cum arata organigrama", a zis Ilie Dumitrescu la Fanatik Show.

"Eu sunt un produs 100 % al Stelei, iubesc Steaua si sunt fan Steaua. In viata privata, cea mai mare realizare sunt copiii", spunea Ilie Dumitrescu intr-un interviu.

"Miercuri va fi prezentat noul antrenor, va fi roman! Criza ar fi daca nu ar avea bani sau daca nu ar avea jucatori! Noul antrenor are sange ros-albastru, pune suflet si pasiune. Noul antrenor nu va fi angajatul lui Becali, nu va fi angajatul Stelei. Nu va primi nici un ban de la Steaua pentru ca mi-a spus ca visele nu se platesc", spune Becali la gsptv.ro

Ilie Dumitrescu a investit in 2007 3,5 milioane de euro pentru reconstruirea si reamenajarea galeriei de arta Hanul cu Tei din Bucuresti, in calitate de actionar majoritar, aceasta fiind prima mare investitie intr-un complex de arta in Romania.

"Toata lumea ma intreaba cum am trecut de la fotbal la arta. M-a pasionat dintotdeauna si chiar am inceput sa iau lectii de pictura in Mexic, mi-am cumparat toate ustensilele, sevalet, atit eu, cit si Letitia, dar m-am retras rapid pentru ca mi-am dat seama ca nu pot duce asta la capat.

"Imi placea arta si cumparam tablouri si bronzuri. Impreuna cu Letitia (pentru ca eram cu Letitia in acea perioada) am cochetat, la un moment dat, si cu pictura. Am luat lectii de pictura in Mexic, dar eu nu am putut sa tin pasul… cand te dedici picturii, trebuie sa ai o anumita stare, iar eu eram mai mereu in competitie. Nu mi-a fost foarte usor si atunci am renuntat. Letitia insa a reusit sa faca cateva tablouri", spune Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a fost casatorit cu Letita cu care are 2 copii Mayra Daria (5 ani) si Toto (12 ani).

FULLSCREEN
Criză gravă de medici şi locuri la ATI. "Va începe triajul morţii"
BRAT

Modifică setările cookies