Ilie Dumitrescu a PLANS: "Am un singur obiectiv: Steaua, campioana in acest sezon!"

Autor: Sport.ro
Marti 10 August 2010, 17:15

Gigi Becali s-a inteles cu Ilie Dumitrescu care a izbucnit in plans cand a aflat ca va antrena Steaua!

Becali a confirmat la Sport.ro ca Dumitrescu este noul antrenor de la Steaua!

"Sunt la Constanta acum, la turneul lui Hagi. Nu am semnat un contract cu Steaua. Maine, daca va fi nevoie sa vin la Bucuresti, voi veni. Deocamdata, nu stiu ce s-a mai discutat", a spus Ilie Dumitrescu pentru Sport.ro!

"Ilie Dumitrescu este noul antrenor! Vom face maine o conferinta de presa! Mi-a spus ca ii vine sa planga cand l-am anuntat! Era la volan. Noul antrenor nu mi-a cerut nimic! Nu vrea niciun ban!" a spus Gigi Becali la Sport.ro!

"Eu am un singur obiectiv: Steaua, campioana in acest sezon! Plec daca nu reusim asta!" i-a spus Ilie Dumitrescu lui Gigi - asta a dezvaluit seful Stelei la Sport.ro!

"L-am asigurat pe noul antrenor ca va avea respectul de care nu a avut nici Piturca. Omul asta, care va veni antrenor maine, nu suporta comparatie nici cu Olaroiu, nici cu nimeni. M-am impresionat ca va antrena fara bani", a spus Gigi Becali.

"Mi-a mai spus ca, la lotul pe care il are acum, Steaua nu are nevoie de intariri. Noul antrenor mi-a spus ca nu are nevoie de nimic. Steaua nu are voie sa nu castige campionatul. Mi-a zis: Imi vine sa plang de bucurie!", a mai spus Becali

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Tratatul New Start. SUA e pregătită de o întâlnire cu Rusia pentru „finalizarea” acordului
BRAT

Modifică setările cookies